Twentse Kracht is het platform voor jouw arbeidsmobiliteit en persoonlijke en professionele ontwikkeling!

 

Wie zijn we?

Twentse Kracht is een platform voor alle ambtenaren van inmiddels 22 aangesloten overheidsinstanties. Alle veertien Twentse gemeenten, Waterschap Vechtstromen, Gemeentelijk Belastingkantoor Twente, Veiligheidsregio Twente, SWB Midden Twente, Omgevingsdienst Twente, Stadsbank Oost Nederland, Provincie Overijssel en Regio Twente werken samen op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling van de Twentse ambtenaren en om hen meer in beweging te krijgen op het gebied van arbeidsmobiliteit.
Door onze ambtenaren in beweging te krijgen en ervoor te zorgen dat zij elkaar ontmoeten gedurende gezamenlijke activiteiten, dragen wij als platform bij aan grensoverschrijdende kennisdeling. Hierdoor komen onze Twentse ambtenaren met elkaar in verbinding en worden hun organisaties ondersteund in optimale duurzame inzetbaarheid en mobiliteit met volop aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Wie zijn we?
Missie

Missie

Onze missie is om ‘mobiliteit’ beter op de kaart te zetten in de gesprekken die ambtenaren met elkaar voeren in de organisatie waar zij werkzaam zijn.
Wij geloven erin dat het goed is om soms iets buiten je comfortzone te stappen en jezelf zo scherp te houden en in ontwikkeling te blijven.
Mobiliteit betekent voor ons niet per definitie dat je van baan wisselt. Maar dat je je blijft ontwikkelen op je huidige werkplek ofwel op een andere werkplek en kijkt wat jij ervoor nodig hebt om optimaal aan het werk te zijn en blijven.
Ons streven is dat het onderwerp ‘mobiliteit’ een normaal gespreksonderwerp wordt op de werkvloer tussen jou en je collega’s en met je leidinggevende.
Contact
Heb je vragen over Twentse Kracht mail ons dan via twentsekracht@regiotwente.nl.
Voor vragen rondom de Twentse School kun je terecht bij Jorien Coster, consulent Twentse Kracht. Jorien is te bereiken via twentseschool@regiotwente.nl.
Voor vragen rondom het Traineeship Twentse Overheid kun je terecht bij Marlies Bodewes, coördinator Traineeship. Marlies is te bereiken via m.bodewes@regiotwente.nl.
Job alert

Wil je nooit een vacature missen? Meld je aan voor een Job Alert!