Fysieke trainingen kunnen doorgaan mits 1,5 meter afstand van elkaar wordt gehouden. Wanneer men zich verplaatst (pauzes) moet een mondkapje gedragen worden.

Opleidingsplan

Opleidingsplan

Elk najaar stellen wij een opleidingsplan op met daarin het aanbod voor het daarop volgende jaar. Dit aanbod komt onder anderen voort uit de wensen die wij vanuit de deelnemende organisaties hebben ontvangen. Daarnaast spelen wij zelf in op huidige ontwikkelingen waarmee ambtenaren te maken hebben.
Ons doel is verbinding creëren tussen de deelnemende organisaties en inspelen op regionale behoeften en wensen.
Elke maand versturen wij een flyer naar de deelnemende organisaties, waarin het aanbod wordt vermeld en de trainingen waaraan nog deelgenomen kan worden en waarvoor men zich dus nog kan inschrijven.

Heb jij een specifieke trainingsbehoefte vanuit jouw organisatie?

Leg het ons voor en we kijken samen of we deze ook kunnen ontdekken bij andere organisaties. Wij vragen jou dan om contact op te nemen met collega’s bij andere organisaties en wij gaan zelf ook navraag doen bij deelnemende organisaties via onze Adviesgroep Twentse School.
Wanneer er minimaal drie geïnteresseerde organisaties zijn, en de inschatting is dat er voldoende deelnemers komen om een groep vol te krijgen, wordt de betreffende training georganiseerd en bij ons op de website geplaatst.
Heb jij een in-company trainingsaanvraag waaraan geen behoefte blijkt te zijn bij andere organisaties? Dan kunnen wij met je meedenken om een goede en passende aanbieder voor deze training te vinden. Vervolgens pak jij zelf de training en alle praktische zaken er om heen zelf verder op.

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën?

Of je nu een vraag hebt over een training in het huidige aanbod of een training die past bij jouw ontwikkelingsbehoefte maar niet in het aanbod is opgenomen, schroom niet en neem contact met ons op door een mailtje te sturen naar twentseschool@regiotwente.nl . We denken graag met je mee!
Vanuit de Twentse School hebben wij Algemene Voorwaarden opgesteld. Klik hieronder op de button om deze te lezen.